Partners

“Doen waar je goed in bent”

Wij zijn goed in wat we doen. Maar we pretenderen niet overal verstand van te hebben en richten ons bewust op onze kernactiviteiten. M&M Beveiliging werkt daarom samen met een aantal professionele partners om toch een volledig dienstenpakket aan onze relaties te kunnen leveren.

Het Twickelerveld, European Detection Dog Service

Het Twickelerveld is toonaangevend specialist op het gebied van het opleiden en inzetten van speurhonden. De speurhondenteams van Het Twickelerveld zijn een betrouwbaar en efficiënt hulpmiddel bij het opsporen van verdovende middelen, explosieven en/of specifieke geuren (bijvoorbeeld tabak, medicijnen of menselijke geur). De teams zijn actief voor diverse bedrijven en (semi-)overheidsinstanties in binnen- en buitenland. Binnen Nederland is Het Twickelerveld erkend door het Ministerie van Justitie en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid.

Niefra Beveiligingen: passie voor techniek
Niefra Beveiligingen geeft klanten al meer dan 30 jaar een veilig gevoel en helpt hen met de elektronische beveiliging van objecten. Zowel kleine als grote objecten worden met simpele en zeer geavanceerde beveiligingsmiddelen en vanuit een passie voor de techniek beveiligd. Niefra Beveiligingen voert de werkzaamheden uit conform de eisen van de BORG, de kwaliteitsborging van inbraak- signaleringssystemen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid en is ISO 9001 gecertificeerd.