ISPS Consultancy

“Advies op maat”

M&M Beveiliging heeft jarenlange ervaring met International Ship and Port Facility Security (ISPS) en alles wat daarbij komt kijken. Wij zijn dan ook de ideale partner voor advies over de praktische implementatie en handhaving van ISPS. Onze consultant stelt voor u – na een uitgebreide risicoanalyse op locatie – een beveiligingsplan op met daarin onder andere de procedures die u conform de ISPS-code regelmatig moet uitvoeren.

 

Vervolgens bieden wij desgewenst ondersteuning bij de uitvoering van het beveiligingsplan. Zo kunnen wij zorgdragen voor de opleiding van één van uw medewerkers tot ISPS-gecertificeerde havenbeveiliger of Port Facility Security Officer. Ook zijn wij gecertificeerd om de ISPS-verplichte audits voor u uit te voeren. Wij werken samen met een partner die de eventuele noodzakelijke technische aanpassingen aan de beveiliging voor u kan uitvoeren.

 

M&M Beveiliging heeft uitgebreide ervaring in het leiden en organiseren van ISPS oefeningen. Zo werd er in 2013 geoefend met onder andere Port of Amsterdam, Passenger Terminal Amsterdam en AIDA Kreuzfahrten waarbij M&M Beveiliging 20 havenbeveiligers heeft ingezet. Daarnaast werden ook de Nationale Reserves van de landmacht, marineduikers, Koninklijke Marechaussee en douane betrokken bij deze grootschalige oefeningen. Mede door dit soort oefeningen heeft M&M Beveiliging wereldwijd contact met CSO’s en SSO’s om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de maritieme beveiliging.