Havenbeveiliging

“Veilig van en aan boord”

M&M Beveiliging is dé beveiligingsspecialist op cruiseterminals in Nederlandse havens. Havenbedrijven moeten van de Europese Autoriteiten sinds 1 juli 2004 voldoen aan strenge veiligheidseisen. Deze zijn onder andere vastgelegd in de International Ship and Port Facility Security Code.

Volgens deze ISPS Code moet elke terminal waar internationale schepen aanmeren met een tonnage groter dan 500 GT, een risicoanalyse maken en een beveiligingsplan opstellen.

M&M Beveiliging heeft ISPS gecertificeerd havenbeveiligers en Port Facility Security Officers in dienst die voldoen aan alle relevante wettelijke eisen. Jaarlijks zorgen wij voor een veilige ligplaats voor 200 cruiseschepen en het veilig in- en ontschepen van ruim 350.000 passagiers. Onze beveiligers zetten hierbij naar wens handbagagescans, kofferscans en/of metaaldetectieapparatuur in. Ook beveiligen wij schepen uit de offshore, olie- en gasindustrie en grote haventerreinen conform ISPS-eisen.

Kortom, met M&M Beveiliging bent u zeker van een veilig van en aan boord gaan. De beveiliging van uw schip of ander object in de haven, is bij ons in ervaren en veilige handen.

M&M Beveiliging heeft altijd een team havenbeveiligers standby staan. Binnen 1 uur kunnen wij in onze regio op locatie zijn voor calamiteiten. Neem contact op met ons noodnummer voor directe inzet.