Geschiedenis

“Sterk in kwaliteit en flexibiliteit”

M&M Beveiliging

M&M Beveiliging biedt beveiliging en veiligheid op elk moment van de dag en nacht op de door u gewenste locaties en objecten. Zo kunnen u en uw stakeholders optimaal presteren zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid van mensen en middelen.

Marktleider

M&M Beveiliging levert beveiligingsdiensten aan bedrijven, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. Wij zijn goed vertegenwoordigd in bepaalde segmenten van de beveiligingsmarkt. Zo zijn wij marktleider in de cruise industrie in Nederland, een industrie die zeer hoge eisen stelt aan veiligheid en klantvriendelijkheid.

Sterk in kwaliteit en flexibiliteit

M&M Beveiliging werkt conform strenge kwaliteitsnormen. Al onze beveiligers hebben de beroepsopleiding Beveiliger 2 met goed gevolg doorlopen. Onze havenbeveiligers zijn daarnaast ISPS gecertificeerd. Ook hebben we gecertificeerde Port Facility Security Officers in dienst. Wij houden onszelf graag een spiegel voor om continu verbeteringen te kunnen doorvoeren. Zo vinden er jaarlijks externe audits plaats ten behoeve van alle bedrijfsprocessen.

Wij hechten aan onze informele professionele en platte organisatiestructuur. Dit stelt ons in staat om direct en doeltreffend te communiceren en handelen. Wij zijn goed in staat om onze werkprocessen snel aan te passen aan uw veranderende wensen. M&M Beveiliging: sterk in flexibiliteit!

Amsterdam Training Point

Wij werken nauw samen met Amsterdam Training Point. ATP is de locatie voor onderwijs op het gebied van beveiliging en veiligheid. Vanuit een eigen opleidingslocatie aan de Piet Heinkade in Amsterdam worden verschillende trainingen en cursussen in klassikale vorm aangeboden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

M&M Beveiliging stelt jaarlijks diverse functies beschikbaar voor kandidaten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt (re-integratietrajecten). Wij werken hiervoor al jaren samen met gemeenten, het UWV en opdrachtgevers. Onze ervaringen met deze goede en enthousiaste medewerkers zijn zeer positief.