Lidmaatschappen

“Samenwerken in de branch”

Amsterdam Cruise Port (ACP), is a non-profit association and all our participants work in the cruise industry. Several authorities and businesses participate and work together to provide the best possible service to cruise companies. The members offer a package of shipping and tourist services in support of cruise calls. Partners are Amsterdam Marketing, the passenger terminals in Amsterdam and IJmuiden, the port authority, port agents, incoming tour operators, various attractions and tourist service providers, hotels, local and provincial authorities.

www.amsterdamcruise.nl

Amports is de collectieve promotie-organisatie voor de Amsterdamse havenregio. Als logistiek knooppunt speelt de regio  – met de zeehavens van Amsterdam, Beverwijk, Zaanstad en Velsen/IJmuiden  – een belangrijke rol in de verwerking van internationale goederenstromen. Vis, kolen, cacao, erts, benzine, containers of stukgoed: het vindt via de Amsterdamse havenregio z’n eindbestemming.

Amports heeft als taak om deze unieke positie nationaal en internationaal onder de aandacht te brengen. Dit doen we samen met het bedrijfsleven, de havenbedrijven en de regionale overheden.

www.amports.nl

AYOP (Amsterdam IJmuiden Offshore Port) is een samenwerkingsverband van zo`n 60 bedrijven en organisaties, die zich inzet voor de positionering en profilering van het Noordzeekanaalgebied op het gebied van offshore activiteiten: olie- en gas en windenergie.

Het stimuleren van bedrijvigheid en het bevorderen van onderling contact liggen ten grondslag aan de activiteiten van AYOP. De leden van AYOP zijn actief op het gebied van maritieme dienstverlening, logistiek, op- en overslag, reparatie, staalbouw, bouw en engineering. Wat AYOP bijzonder maakt is de sterke relatie met lokale overheden en havenbedrijven die ook zijn aangesloten. Dit houdt de lijnen kort en zorgt ervoor dat bedrijven snel kunnen reageren op nieuwe ontwikkelingen.

www.ayop.com